BESRAMNI LOPOVI / Opljačkali ranjenu putnicu iz vlaka

Image

Djevojci koja je nastradala u "vlaku smrti" kraj Kaštela netko je nakon nesreće iz torbice ukrao 3.700 kuna. Policija kaže da su još neki putnici ostali bez prtljage, no pretpostavljaju da nije riječ o krađi.

30.7.2009.
7:26
VOYO logo

SPLIT - Ozlijeđena putnica, koja se nakon nesreće nagibnog vlaka u Rudinama zbog prijeloma nekoliko kralježaka i desne ruke završila u bolnici, splitskoj je policiji prijavila kako joj je iz torbe koju je dobila dan nakon tragedije nestalo oko 3.700 kuna.

"Istina je, ta je putnica prijavila krađu našoj policijskoj upravi. Također, imamo informaciju da nedostaje i nekoliko torbi, no još uvijek postoji šansa da su one samo zagubljene",  izjavila je za Slobodnu Dalmaciju zamjenica glasnogovornice PU Splitsko-dalmatinske Kristina Sladojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prtljagu putnika na mjestu nesreće preuzeli su policajci i ljudi koji su pomagali u spašavanju. Torbe su potom odnesene u zgradu splitske policije. No, čini se d aih je netko ipak pregledao prije nego što su one vraćene putnicima.

Nastradaloj i pokradenoj djevojci torbu su u bolnicu donijele prijateljice. Tada je shvatila da joj je iz torbice netko "maznuo" lovu. Policija istražuje slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo