prosvjed protiv nezaposlenosti / Ostojić zatražio nadzor postupanja policije zbog prosvjednika u Savskoj

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Riječ je o hrvatskom državljaninu M.G. (1985.), koji je u četvrtak u Savskoj ulici, preko puta šatora u kojem več 123. dan prosvjeduju hrvatski branitelji i ratni vojni invalidi

20.2.2015.
7:49
Zeljko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ministar unutarnjih poslova RankoOstojić zatražio je nadzor nad postupanjem policije u slučaju muškarca koji je u četvrtak popodne priveden zbog prosvjeda protiv nezaposlenosti mladih, u Savskoj ulici u Zagrebu, priopćilo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

Riječ je o hrvatskom državljaninu M.G. (1985.), koji je u četvrtak u Savskoj ulici, preko puta šatora u kojem več 123. dan prosvjeduju hrvatski branitelji i ratni vojni invalidi, prosvjedovao protiv nezaposlenosti mladih, nakon čega ga je zagrebačka policija privela te potom najavila da će ga prekršajno prijaviti zbog narušavanja javnog reda i mira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prosvjednik iz Savske priveden i prekršajno prijavljen

Tridesetogodišnji muškarac držao je bijele gaće u ruci i nosio natpise "Ja imam PTSP od nerada", "Ili posao ili kalašnjikov" i "Karamarko odi doma".

Kako se ističe u večerašnjem priopćenju MUP-a, ministar je od mjerodavnih službi zatražio nadzor nad postupanjem policije u konkretnom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji su ranije rekli da je muškarac vikao pa je priveden na prekršajnu obradu nakon čega je pušten.

Iako je najavljeno da će biti prijavljen zbog narušavanja javnog reda i mira iz MUP-a ističu kako protiv njega policija zasad nije podnijela optužni prijedlog zbog eventualnog počinjenja prekršaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo