BEZGRANIČNA OČEVA LJUBAV / Otac vratio sinu mogućnost hodanja

Kada mu se rodio sin, liječnici su bili jednoglasni - nikada neće prohodati. Šokiran pesimističnim prognozama, jedan je argentinski automehaničar, bez ikakvog medicinskog znanja odlučio konstruirati stroj kojim će svoje dijete postaviti na noge. I uspio je! Jorgeova nevjerojatna mehanička hodalica sada daje nadu tisućama oboljelih!

10.11.2011.
19:35
VOYO logo

Oštećenja mozga i deformacije ruku i nogu s kojima se rodio maleni Ivo, i pojam hodanja besmisleno bi bilo uopće stavljati u istu rečenicu. Liječnici su se pomirili s tim, no nije i Ivin otac, inače automehaničar.  

Nakon što je maleni Ivo s tri godine operirao kralježnicu, Jorge je krenuo raditi na svojem izumu,  mehaničkoj hodalici, koju je s godinama doveo do savršenstva!

Sedmogodišnji Ivo danas hoda s minimalnim poteškoćama! Jorge je svu ušteđevinu potrošio na četiri modela svojeg izuma. I iako oni daju neosporne rezultate, spretni automehaničar se s velik poteškoćama probija na tržište i u bolnice. Za sada pomaže ljudima u svojoj malenoj improviziranoj klinici.

Hodalica pomaže kod oporavka od moždanog udara, ozljeda kralježnica i svih ostalih koje imaju veze s motoričkim poteškoćama!

Bezgranična ljubav prema djetetu i nepopravljivi optimizam jednog oca kombinacija su koja je protiv svih medicinskih pravila dovela do čuda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo