RTL DOZNAJE / Otkriveni stravični detalji Horvatinčićeve nesreće

Tomo Horvatinčić i dalje je u pritvoru Istražnog centra šibenskog Županijskog suda. Dok se vještače uređaji s broda i snimke autopilota i radara, otkrivaju se zastrašujući detalji sudara - Horvatinčićev gliser talijanskom je nautičaru propelerom odsjekao nogu, a njegovoj supruzi glavu.

18.8.2011.
18:57
VOYO logo

ŠIBENIK - Horvatinčić drugi dan provodi u istražnom pritvoru šibenskog Županijskog suda. U iskazu se branio šutnjom, iako je ranije rekao da se nesreća dogodila jer mu je zakazao automatski pilot.

Unesrećenima je prvi u pomoć priskočio njemački nautičar koji je bio jednu nautičku milju udaljen od mjesta nesreće. Čuo je prasak i krenuo vidjeti što se dogodilo. Imao je što i vidjeti.

Policiji i Lučkoj kapetaniji su u pomoć pritekli radnici Servisa Kremnik, koji su pomogli otegliti brodove i spasiti ih od potonuća. Prizori na moru bili su potresni.

Snažni udarac Horvatinčićeva broda u talijansku jedrilicu najvjerojatnije je na mjestu usmrtio talijanski bračni par. Prema neslužbenim saznanjima, muškarcu je brodska propela otkinula nogu, a njegova supruga je dekapitirana.

Sin talijanskog bračnog para najavio je tužbu protiv Horvatinčića, koji je nesreću sa smrtnim ishodom skrivio i prije 30 godina. Tad je na cesti pokosio majku i kćer. Obitelj Nosek još nema mira.










.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo