HALAL PROIZVODI / Otvoren prvi sex shop za muslimane

Image

U shopu se nude proizvodi koji su u skladu sa šerijatskim zakonom i koji imaju oznaku halal. To znači da u njima nema svinjske masnoće ni alkohola.

30.3.2010.
8:09
VOYO logo

DEN HAAG - Virtualna trgovina seksualnih pomagala za muslimane koja nudi proizvode u skladu sa šerijatskim, islamskim zakonom, otvorena je ovih dana u Nizozemskoj, doznaje se od njezina osnivača.

"U prva četiri dana imali smo 70.000 posjeta" na internetskoj stranici pod nazivom El Asira (društvo na arapskom), rekao je Abdelaziz Auragh (29).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta stranica za internetsku prodaju erotskih proizvoda, prva takva namijenjena muslimanima, treba pomoći supružnicima da "poprave svoje spolno zdravlje", rekao je Auragh.

Klijenti mogu iz kataloga za muškarce i za žene birati petnaestak različitih proizvoda, od stimulansa, krema, gelova za masažu i pilula koje se reklamiraju kao afrodizijak. No nema vibratora, videa ni pornografskih časopisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stranica nije provokativna, a proizvodi su zajamčeno "halal", bez sastojaka zabranjenih po muslimanskim propisima, kao što su svinjska mast i alkohol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo