najžešći napad dosad / 'Ova vlast postaje opasna jer ne preza ni od čega'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Bivši ministar u HDZ-ovoj vladi Gordan Jandroković optužio je aktualnu vlast da putem poslušne parlamentarne većine želi izmijeniti sudsku odluku, a taj čin predstavlja ozbiljan napad na trodiobu vlasti u Hrvatskoj.

3.7.2014.
12:51
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Vlada je poslala Saboru zahtjev za vjerodostojno tumačenje članka 126. Zakona o policiji, koji tumači prema kakvim kriterijima se djelatnici MUP-a raspoređuju na radna mjesta.

Kako nije bilo slobodnih radnih mjesta, nakon dolaska Ranka Ostojića na poziciju ministra, MUP je raspoređivao ljude na popunjena radna mjesta čime je kršio zakon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da se traži tumačenje nakon sudske presude, time je premijer Zoran Milanović Sabor doveo u situaciju da tumači nešto što ne bi trebao tumačiti i dovodi parlament u sluganski odnos prema izvršnoj vlasti", istaknuli su HDZ-ovci na današnjoj konferenciji za medije u Saboru.

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

"Nakon lex Perkovića, ovo je najžešći napad na trodiobu vlasti jer izvršna vlast, preko poslušne parlamentarne većine, želi izmijeniti sudsku odluku. Vlast postaje i opasna jer pokazuje da ne prezaju ni od čega kako bi ostvarili svoje ciljeve", istaknuo je Gordan Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo