TEŠKO OPEČEN / Pacijent opuškom zapalio sebe i odjel

Image

Muškarac je pušeći zapalio crijevo kojim je bio spojen na kisik, a vatra je zahvatila i njegovu odjeću. S teškim opeklinama je prevezen u bolnicu u Sisku.

29.11.2009.
11:38
VOYO logo

PETRINJA - Pacijent, koji je na pulmološkom odjelu petrinjske Opće bolnice u subortu navečer cigaretom izazvao požar, zadobio je opekline opasne po život i prevezen je u bolnicu u Sisku, izvijestila je sisačko-moslavačka Policijska uprava.

Pedesetpetogodišnji pacijent iz Lipovljana, koji je ležao na Odsjeku za pulmologiju petrinjske Opće bolnici "Dr. Ivo Pedišić", pušeći cigaretu u krevetu, zapalio je PVC crijevo kojim je bio spojen na dovod kisika za disanje, a potom i bolesnički krevet te odjeću na sebi, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Požar su aparatom za gašenje ugasili djelatnici bolnice, a svi pacijenti s Odsjeka za pulmologiju su zbog gustog dima evakuirani u drugi dio zgrade.

Opečeni pacijent prevezen je u Opću bolnicu u Sisak, gdje mu je pružena liječnička pomoć i konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život, to jest opekline III stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija će podnijeti izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, navodi se u priopćenju Policijske uprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo