SPASIOCI NE ODUSTAJU / Paravinja se smatra hrabrom i ispravnom osobom

Ni sonari, ni ronioci, ni bespilotne letjelice, niti odred od 150 ljudi - još uvijek joj nisu ušli u trag. Obitelj Antonie Bilić očajna je, ali ne odustaje.

29.6.2011.
6:30
VOYO logo

ŠIBENIK -  Agonija se nastavlja i u srijedu. Potraga za Antonijinim tijelom već treći dan ne daje rezultate, no vojska, policija, ronioci i GSS ne odustaju. Rijeku Krka i okolna jezera i u srijedu je pretraživalo 150 ljudi.

Obitelj još uvijek ne vjeruje Paravinji. Svoju potragu provode i dalje. Drže se za svaku slamku, pa tako i za pozive vidovnjaka. Za to vrijeme monstrum i dalje čuči u sarajevskom zatvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izručenje iščekuje čitava Hrvatska jer se iz dana u dan javlja sve više žrtava koje su do sad šutjele zbog straha.  Psihijatri ga ocjenjuju mračnim predatorom, a ni psiholog koji je vještačio njegovo navodno oproštajno pismo kao I pisma upućena sindikatu nije mnogo blaži.

Psihologi sudski vještak za rukopis Igor Jelovac kaže kako Paravinja ima smanjen prag tolerancije na frustraciju te sebe smatra hrabrom i ispravnom osobom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takvo ponašanje odgovara onome što se naziva dakle "border line" osobnost dakle osobnost koje je formirana na granici između normalnog i onog što smatramo abnormalnim", dodao je Jelovac.

Abnormalno je i to što je takav kriminalni um slobodno šetao Hrvatskom. I pitanje je koliko bi još bilo žrtava da slučaj Antonije Bilić nije na noge digao čitavu Hrvatsku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

VIDEO: Potraga za Antonijom Bilić za danas završena

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monstrum opisao kako je ubio Antoniju Bilić

VIDEO: Paravinja priznao ubojstvo Antonije Bilić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo