"POŠTENJE" IZNAD SVEGA / Pavasoviću lopovi vratili BMW

Image

Odvjetnik je automobil pronašao u utorak nešto prije ponoći u Ulici Male Putine, na rubu šume u Gajnicama. Tri ručna sata i oko 1.000 kuna, koje su mu također ukrali dok je spavao, lopovi nisu vratili.

30.9.2009.
9:39
VOYO logo

ZAGREB - Zagrebačkom odvjetniku Ljubi Pavasoviću Visković nepoznati su lopovi u utorak navečer vratili BMW X6 koji su mu prije dva dana ukrali ispred njegovog stana u Šestinama, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Odvjetnik je automobil, ukraden u noći s nedjelje na ponedjeljak, pronašao nešto prije ponoći u Ulici Male Putine, na rubu šume u Gajnicama i o tome izvijestio policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri ručna sata i oko 1.000 kuna, koje su mu također ukrali dok je spavao, lopovi nisu vratili.

Policija nije pojasnila kako je došlo do "pronalaska" automobila, a neki mediji već su objavili da su kradljivci mobitelom nazvali 39-godišnjeg odvjetnika i poručili mu da ga skupocjeni automobil čeka na području Susedgrada. Automobil je prevezen u sjedište krim policije, gdje se izuzimaju tragovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o vozilu u vlasništvu leasinga, a njime se koristio odvjetnikov prijatelj koji mu je posudio automobil na nekoliko dana.

Zanimljivo je da je 39-godišnji odvjetnik i lani bio žrtva provale i krađe skupocjenih ručnih satova te da su mu i tada lopovi dan nakon krađe vratili satove, ostavivši ih ispred ulaznih vrata njegova stana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubo Pavasović Visković široj je javnosti poznat po nevjenčanoj vezi s ubijenom odvjetničkom vježbenicom Ivanom Hodak i kao odvjetnik Hrvoja Petrača, osuđenika za otmicu maloljetnog sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca kojega na sudovima zastupa otac ubijene Ivane Hodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo