'mustač je dobro prošao' / Perkovićev automobil se sudario s Mustačevim na povratku iz sudnice u zatvor

Image
Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL

'Liječnik mi nije ništa rekao jer nisam imao nikakvih bolova. Odbio sam odlazak u bolnicu jer nisam toliko loše osjećao', rekao je Perković i dodao da mu je 'krvni tlak bio visok'

15.4.2015.
11:01
Sven Hoppe/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Iako su u utorak navečer imali lakšu prometnu nesreću na povratku iz sudnice u zatvor, JosipuPerkoviću i ZdravkuMustaču nastavljeno je u srijedu suđenje zbog sudioništva u ubojstvu Stjepana Đurekovića 1983. godine.

Današnje ročište pred Višim zemaljskim sudom u Muenchenu započelo je istupom odvjetnika Josipa Perkovića koji je objasnio da je njegov klijent jučer imao prometnu nesreću, ali se osjeća dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perkovićev automobil sudario se s Mustačevim.

"Ipak bi zamolio da danas imamo češće stanke, ako je to moguće", rekao je Perkovićev odvjetnik i dodao kako je u prometnom udesu otegotna okolnost bila ta da je njegov klijent bio vezan lisicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se predsjednik sudskog vijeća ManfredDauster izravno obratio Perkoviću i upitao ga kako se osjeća. "Liječnik mi nije ništa rekao jer nisam imao nikakvih bolova. Odbio sam odlazak u bolnicu jer nisam toliko loše osjećao", rekao je Perković i dodao da mu je "krvni tlak bio visok".

I Mustač je sucu rekao da se dobro osjeća i da je dobro prošao. "Kod mene je sve u redu. Ja sam bio u boljoj poziciji i nije mi se ništa dogodilo", reko je Mustač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je Perković objasnio kako je u utorak predvečer nakon ročišta došlo du sudara oba vozila koja su optuženike prevozili natrag u pritvor. "Naši automobili su se sudarili", objasnio je.

To je bio prvi put da su se optuženici obratili sudskom vijeću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suđenje je nastavljeno svjedočenjem njemačkog kriminalističkog službenika RolandaBrudera u svezi s istragom u slučaju Perković/Mustač.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo