strava u splitu / Petorica mladića otela i pokušala silovati curicu

Image
Foto: PHOTOS.COM
Image
Foto: PHOTOS.COM

Petorica mladića oteli su 13-godišnju djevojčicu, ugurali je u podrum i htjeli je silovati. Međutim, djevojčica je udarila jednog od nasilnika, uspjela se othrvati i pobjeći. Tijekom napada curici je slomljena ruka.

6.4.2012.
8:30
PHOTOS.COM
VOYO logo

Učenica šestog razreda jedne splitske osnove škole išla je na nastavu na štakama, jer je tjedan prije slomila nogu na satu tjelesne i zdravstvene kulture, kada su pred nju iskočila petorica nepoznatih mladića.

"Rekli su mi da pođem s njima, što sam odbila. Onda me je jedan od njih odgurnuo, drugi stavio ruku na usta i odvukli su me na terasu obližnje napuštene obiteljske kuće. Tada su mi rekli da se skinem, na što sam im rekla da neću. Jedan od njih me je nožićem zarezao po ruci, a nakon toga su mi razderali majicu", počela je svoju potresnu ispovijest trinaestogodišnja djevojčica, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kada su vidjeli da ih netko gleda, odvukli su curicu u podrum kuće, gdje su se nasilnici, koje je opisala kao mladiće od 15 do 20 godina, prvotno iživljavali nad njenim školskim priborom.

"Rekli su mi kako će me svatko od njih malo je*** i da me ništa neće boljeti", kazala je djevojčica.

Tu su je držali do 30 minuta nakon čega se učenica uspjela otrgnuti i pobjeći kući. Doma je odmah rekla baki kako su je napali, a ona je odmah pozvala majku i policiju.

Curica je priznala kako napadače nikada prije nije vidjela te da su joj prijetili kako će je ubiti ako nekome kaže što se dogodilo. Prilikom napada, slomili su joj ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo