POBJEGAO S MJESTA NESREĆE / Pijani vozač kod Pakraca usmrtio dvije žene!

Image

Nesavjesni 45-godišnji vozač pod utjecajem alkohola naletio je teretnim vozilom na tri žene. Jedna je poginula na mjestu događaja, druga tijekom noći u bolnici, a treća se bori za život. Vozač je napustio mjesto prometne nesreće bez zaustavljanja, ali su ga policijski službenici pronašli ispred ugostiteljskog objekta.

30.12.2011.
11:23
VOYO logo

PAKRAC - U četvrtak oko 17.20 sati u mjestu Batinjani 45-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (2,15 promila) udario je u osobni automobil marke fiat, koji je bio zaustavljen na kolniku, a zatim u tri ženske osobe koje su stajale na kolniku iza automobila.

69-godišnja žena je poginula na mjestu događaja, a 72-godišnjakinja je preminula tijekom noći u bolnici. Treća ženska osoba (50-godišnjakinja) teško je ozlijeđena i još se bori za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se doznaje da je 45-godišnji pijani vozač bio za volanom vatrogasnog vozila daruvarskih registracijskih oznaka, a s njim se u vozilu nalazio i 20-godišnjak  koji je također bio pod utjecajem alkohola (2,74 promila).

Nesavjesni vozač je napustio mjesto prometne nesreće bez zaustavljanja, ali su ga policijski službenici pronašli oko 18.30 sati u Poljani u ulici Ljudevita Gaja ispred ugostiteljskog objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uhićen je i odmah odveden u policijsku postaju, a nije se opirao uhićenju. Protiv 45-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo