šef laburista: / 'Podnijet ću kaznenu prijavu protiv Zorana Milanovića!'

Image
Foto: PIXSELL

Predsjednik Laburista Dragutin Lesar u petak je u razgovoru Soundset najavio podnošenje kaznene prijave protiv premijera Zorana Milanovića ako nastavi kršiti Zakon o upravljanju državnom imovinom.

30.11.2012.
19:32
PIXSELL
VOYO logo

Šef Hrvatskih laburista, Dragutin Lesar, najavio je u petak u programu radija Soundset da će podnijeti kaznenu prijavu protiv premijera ako on nastavi kršiti Zakon o upravljanju državnom imovinom.

"Donijeli su odluke, a Sabor prije toga nije usvojio strategiju upravljanja državnom imovinom. Bude li i dalje tako, podnijet ću kao saborski zastupnik kaznenu prijavu protiv Zorana Milanovića Državnom odvjetništvu za kazneno djelo protuzakonitog upravljanja državnom imovinom", poručio je Lesar.

Upozorio je kako Vlada odlukom o prodaji HPB-a, Croatia osiguranja ili davanjem autocesta u koncesije na najgrublji način krši Zakon o upravljanju državnom imovinom.

Osim toga, Lesar je istaknuo kako za pad BDP-a i financijskog sektora krivi bivšeg prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva, Radimira Čačića.

"Linić je toga bio svjestan, no nije smio ništa reći jer je u Vladi. Zeznuo je resor prvog potpredsjednika Vlade, kao i njegovi suradnici", kazao je vođa Laburista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo