Polančec tvrdi da je Kosor znala

Bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec oglasio se Izjavom uoči sjednice VONS-a u kojoj još jače optužuje vrh HDZ-a za spregu politike i represivnog aparata.

30.5.2011.
15:18
VOYO logo

ZAGREB - Uoči sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec još jače je, za spregu politike i respresivnog aparata, optužio vrh HDZ-a. Tvrdi da paralalenog sustava nije bilo, jer je premijerka Kosor, kaže, bila upućena u njegove susrete s tada već bivšim premijerom Sanaderom.

"Sa Sanaderom sam se susreo u središnjici HDZ-a, usred bijela dana. Za razliku od nekih drugih ljudi, o ovom i svakom slijedećem pozivu izvjestio sam Jadranku Kosor, a izvještavao sam je i naknadno. Toliko o "paralelnom sustavu", napisao je Polančec u Izjavi koja je proslijeđena VONS-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znala je Kosor, kaže Polančec, i za prijedlog pisanja anonimnih prijava, a ona ga je spojila i s  Bajićem oko istrage u Podravci.

"Upravo je Jadranka Kosor nazvala Bajića i zamolila ga da me primi i porazgovara sa mnom o Podravci. Taj isti dan, po zamolbi Jadranke Kosor primio me glavni državni odvjetnik", zapisao je Polančec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo