NEMA MU NI TRAGA / Poljak nestao na brdu iznad Omiša

Image

35-godišnjak je planinario s prijateljima, no u jednom se trenutku izdvojio iz skupine s namjerom da ode do izletišta na brdu Imber. Otad mu se gubi svaki trag.

29.10.2009.
9:56
VOYO logo

OMIŠ - U četvrtak ujutro nastavljena je potraga za u utorak nestalim poljskim turistom kojemu se izgubio trag na brdu Imber iznad Omiša, potvrđeno je u splitskoj policiji, a isto je novinarima rekao i pročelnik splitskog ureda Državne uprave za zaštitu i spašavanje (DUZS) Petar Škorić.

Ono što se zna jest da je Poljak Tomasz Troszok (35) u utorak oko 16 sati sa četiri svoja sunarodnjaka krenuo na planinarenje na brdo Imber iznad Omiša. Petorica turista su krenuli prema tvrđavi Hortica kada se Tomasz u jednom trenutku odvojio od grupe, kaže policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljak je svojim prijateljima kazao kako ide do izletišta na Imberu i otad mu se gubi svaki trag. Cijeli slučaj je prijavljen policiji, a osim plavaca u potragu su se u srijedu ujutro zaputili i Poljaci koji su u Hrvatsku došli zajedno s nestalim muškarcem.

U potragu se uključio i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ), a tražilo ga je i deset pripadnika Gorske službe spašavanja, no Poljaku nema još ni traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike