nova snimka napada / Pomahnitali kanibal bio je pod utjecajem droge ili vudua?

Image

Policija još uvijek ne zna što se točno dogodilo, odnosno zašto je Rudy Eugene napao 65-godišnjeg beskućnika te mu pomahnitalo grizao i žvakao lice.

31.5.2012.
11:44
VOYO logo

Djevojka RudyjaEugenea, kanibala koji je pojeo lice RonalduPoppou, opisala ga je kao dragog i pristojnog muškarca koji nikada nije bio nasilan.

Tvrdi da je jedino objašnjenje za njegov brutalan čin da je bio drogiran bez svog znanja ili da je na njega bačena kletva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Miami Herald opisala je kako je tekao taj koban dan. Eugene je izašao i rekao da se ide naći s prijateljem, a sat vremena nakon toga, nazvao ju je rekavši da mu se pokvario automobil.

Počeo je govoriti da će zakasniti, a samo odjednom rekao je da mora prekinuti te da će je nazvati natrag. To je bio zadnji put da ga je čula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija još uvijek ne zna što se točno dogodilo, odnosno zašto je Eugene napao 65-godišnjeg beskućnika. Cijeli je napad trajao 18 minuta.

"Ovo je bio najkrvaviji zločin kojeg smo ikad vidjeli. Muškarcu je lice bilo oglodano, na čelu se vidjela samo kost, nije imao niti nosa ni usta. Ostao je i bez jednog oka", opisali su policajci koji su bili na mjestu zločina. Poppo se trenutno nalazi u bolnici i još uvijek je u kritičnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo