malenoj nema traga / Potraga za malenom April: Uhićen muškarac povezan s otmicom

Image

U utorak popodne policija je priopćila javnosti kako su uhitili 46-godišnjeg muškarca za kojeg vjeruju kako je povezan s otmicom malene April Jones. Za curicom se još traga.

3.10.2012.
7:54
VOYO logo

Iako petogodišnjoj April Jones i dalje nema traga, policija je uhitila 46-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je povezan s otmicom.

Uhićenog poznaje obitelj malene, a forenzičari pregledavaju njegov automobil. Snage reda i sigurnosti vjeruju kako bi ovaj slučaj mogao biti povezan s jednom otmicom od prije tjedan dana.

Podsjetimo, petogodišnja April Jones u ponedjeljak se igrala s prijateljicom nedaleko od svoje obiteljske kuće kada se kombi zaustavio pokraj njih. Nepoznata osoba je pozvala malenu da uđe u kombi, što je naivna djevojčica i učinila. Tada joj se gubi svaki trag.

Ovakav događaj na noge je digao cijeli gradić Machynlleth, u kojem stanuju malena April i njena obitelj.

Svih 2.000 mještana odmah su se dali u potragu te cijelu noć s baterijama tražili djevojčicu po gradu, ali i okolnim šumama.

Policija je postavila barikade, i velika potraga je organizirana u krugu od oko 40 kilometara oko grada, do obronaka nacionalnog parka Snowdonia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo