Nastavak skandala / Potraga otkriva tko se sve još u siječnju cijepio u Gospodarskoj komori u Karlovcu! Među njima i glavni državni revizor!

Image
Foto: RTL/Pixsell/Shutterstock
Image
Foto: RTL/Pixsell/Shutterstock

RTL-ov istraživački magazin Potraga večeras ekskluzivno donosi najnoviji nastavak skandala s cijepljenjem protiv Covida.

17.2.2021.
12:40
RTL/Pixsell/Shutterstock
VOYO logo

Kad je Potraga još jučer otkrila tko se sve preko reda cijepio u Gospodarskoj komori u Karlovcu, lokalni Stožer krenuo je "peglati štetu".

Poslali su svim medijima priopćenje u kojem stoji da su kroz kampanju cijepljenja procijepili 15 predstavnika najvećih tvrtki i poduzetnika koji su "svojim primjerom ukazali na važnost povjerenja u zdravstveni sustav", ali i kako bi njihov primjer potaknuo sve ostale na cijepljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da nije žalosno bilo bi smiješno, jer ta "promocija“ cijepljenja do otkrića Potrage bila je tajna, a za ulaznicu za to cijepljenje, otkrit će večerašnja Potraga – bile su itekako važne stranačke veze i poznanstva. Pa je tako po svoju dozu u prostorije gospodarske komore stigao i ni manje ni više, nego glavni državni revizor Ivan Klešić.

Kako se sve odvilo, tko je još cijepljen i kako su u ovoj priči premreženi poslovno stranački odnosi revizije i HDZ-a doznajte u Potrazi, večeras u 19:20!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo