ŠTO RADI POLICIJA? / Pred kameru Potrage stala još jedna svjedokinja: Potvrđuje da je pijani župan uskrsne noći sam vozio službenu Škodu

Image
Foto: Screenshot

Svjedokinja je za Potragu kazala da je ljuta zbog laži koje širi župan Dekanić

29.4.2022.
15:00
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je Potraga početkom tjedna ekskluzivno donijela ispovijesti dvoje svjedoka koji su objasnili da je pijani župan vukovarsko-srijemski Damir Dekanić u uskrsnoj noći sam slupao službenu Škodu, sada je Marijana Čikić došla i do još jedne svjedokinje. 

Pred kameru je stala ljuta zbog laži koje širi župan, tvrdeći da je bio samo suvozač. Potvrdila je sve što su rekli prvi svjedoci i dodatno popunila neke praznine i nejasnoće u priči koja se odvila na ulazu u Cernu oko 1 ujutro. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čovjek je izlazio iz auta, jedva je izlazio iz auta, ja sam prišla, pitala je li ozlijeđen, je li ima još nekoga unutra, da bi on izjavio – ne, da je sam", kazala je svjedokinja.

Image
'ŽUPAN JE VOZIO' /

Ovo je prilog iz Potrage koji je pokrenuo krah Dekanića. Troje svjedoka potvrdilo nam je da laže

Image
'ŽUPAN JE VOZIO' /

Ovo je prilog iz Potrage koji je pokrenuo krah Dekanića. Troje svjedoka potvrdilo nam je da laže

Opisala je kako su izgledali trenuci nakon nesreće, tko je i kako stigao prije policije i što je župan od prisutnih svjedoka tražio. A iako i DORH i USKOK i unutarnja kontrola MUP-a sada češljaju slučaj, nevjerojatno, s dvoje naših svjedoka još nitko nije razgovarao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga priču svjedokinje donosi u 19:30!

Podsjetimo, ekipa Potrage razgovarala je s troje svjedoka nesreće i svi tvrde isto – Dekanić je u noći 17. travnja bio sam u automobilu. Vidno pijan, na ulazu u Cernu, zabio se u parkirani automobil, pa molio prisutne da ne zovu policiji. Iako se osobno ne poznaju njihove priče podudaraju se u ključnim detaljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrili smo i što se dogodilo uoči same nesreće. Upravljajući službenom Škodom desetak minuta prije nego će se zabiti u drugi automobil – župan je, opisali su nam svjedoci, prešao u suprotnu traku i zamalo se sudario s vozilom u kojem je bio mladi par s područja županije. Izbjegli su ga, okrenuli automobil i krenuli za njim pokušavajući ga zaustaviti. Tvrde, automobil je vrludao, ali vozač se nije zaustavio iako su mu pokušavali signalizirati da stane. Više pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo