anonimna dojava zabrinutih roditelja / Samo preselio s jednog kraja Hrvatske u drugi: osuđeni pedofil nakon izlaska iz zatvora ponovno održava treninge po osnovnim školama

Zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnica kojima je bio trener, bio je u zatvoru četiri i pol godine, a onda je osoba iz tzv. registra pedofila samo preselila u drugi dio Hrvatske

8.2.2018.
12:01
VOYO logo

Osudili su ga na četiri i pol godine zatvora zbog seksualnog prijestupa zloupotrebom položaja na štetu 15-godišnjakinje i 17-godišnjakinje te je završio u registru pedofila s rehabilitacijom do 2031. godine. 

No, osuđeni pedofil samo se preselio s jednog kraja Hrvatske na drugi, ponovno osnovao taekwondo i počeo održavati treninge po varaždinskim osnovnim školama.
Naravno, ponovno radi s djecom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve to po zakonu se može dogoditi - jer pun je rupa pa se zato i mijenja - ali i ne mora se dogoditi da odgovorni vode više računa o tome koga puštaju u školu. 

Nakon anonimne dojave zabrinutih roditelja u našu redakciju pronašli smo prijestupnika, sa svime smo upoznali sve nadležne institucije i nadamo se, da će bar sada, zaštititi djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više u današnjoj epizodi Potrage u 19:45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo