BLAGDANI U KONTEJNERIMA / Uoči prve tužne obljetnice Potraga donosi reportažu s Banovine: Kako izgleda život godinu dana nakon razornog potresa

Image
Foto: RTL Vijesti

Svi imaju istu želju, a to je da se njihova naselja što brže obnove, no boje se da će tempo koji si je zadala država biti prespor i za najstrpljivije

23.12.2021.
20:15
RTL Vijesti
VOYO logo

Uskoro će proći i godinu dana od velikog potresa na Banovini. Kako izgleda život njezinih stanovnika tema je večerašnje Potrage:

Umjesto svojih kuća i stanova, brojni su Petrinjci ovih dana okitili kontejnere. Jelke su uglavnom ispred vrata, jer u limene domove malo što stane. Ali sretni su oni kojima kontejneri ne prokišnjavaju, koji su spojeni na odvodnju i koji u njima uopće imaju toalet, jer mnogi taj luksuz nemaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izgleda život u kontejnerima govori i činjenica da mnogi pored njih radije biraju noć provesti u kućama s crvenim naljepnicama. Svi imaju istu želju, a to je da se njihova naselja što brže obnove, no boje se da će tempo koji si je zadala država biti prespor i za najstrpljivije. Ipak, neke su se stvari pomaknule.

Više pogledajte u priči Borka Brunovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo