pregled godine / Više od 200 emisija i oko 30 sati istraživačkih priča: Što se sve nakon Potrage promijenilo?

U godini iza nas reporteri Potrage pregledali su tisuće stranica dokumenata, obavili stotine i stotine razgovora - sve to kako bi došli do istine

31.12.2018.
19:37
VOYO logo

U prilozima ispod pogledajte pregled godine naše emisije Potraga. Godine u kojoj smo zastupali najslabije, krčili birokratsku džunglu, propitivali centre moći i rad političara.

Pregled istraživačkih uspjeha Potrage pripremila je Danka Derifaj

U godini iza nas reporteri Potrage pregledali su tisuće stranica dokumenata, obavili stotine i stotine razgovora - sve to kako bi došli do istine! Taj put nije bio lagan ali konkretni rezultati našeg vrijednog tima najbolje govore sami za sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pratili smo, analizirali i istraživali slučajeve koji su percipirani kao potvrda gorke spoznaje da pravo i pravda nisu isto

Ništa boljim od zdravstva, nije se pokazalo niti pravosuđe. Učinkovitost pravosuđa je temelj stabilne države. To je stav koji Potraga čvrsto zastupa i branili smo ga svim raspoloživim  sredstvima. Tijekom prošle godine uporno smo pratili, analizirali i istraživali slučajeve koji su u javnosti percipirani kao potvrda gorke spoznaje da pravo i pravda nisu isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo