čovjek koji je šokirao hrvatsku / Pozlilo muškarcu koji je pucao u oca i bebu, prebačen u Zagreb

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U istrazi se, uz zadarsku odvjetnicu Tanju Budimir, te suca Borisa Babića, branio šutnjom jer dosad navodno nije mogao uopće govoriti o tome što se dogodilo kobnog dana u Kijevskoj ulici na zadarskom predjelu Bili Brig gdje je došao s pištoljem.

30.12.2014.
21:35
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Zbog izrazito lošeg fizičkog i psihičkog stanja, 55-godišnji ZlatkoSvirčić, koji je 23. prosinca pucao u 49-godišnjeg Marina Orlovića i njegovog desetomjesečnog sina Giannlucu, iz zadarskog istražnog zatvora prebačen je u Bolnicu za osobe lišene slobode u Zagrebu, javlja Zadarski.hr.

U istrazi se, uz zadarsku odvjetnicu TanjuBudimir, te suca BorisaBabića, branio šutnjom jer dosad navodno nije mogao uopće govoriti o tome što se dogodilo kobnog dana u Kijevskoj ulici na zadarskom predjelu Bili Brig gdje je došao s pištoljem.

"Zlatko prijatelju nikako se danima nemogu pomiriti sa tim što si učinio nemogu zamisliti da ti se napravio taj klik da nastane ovakva drama. Pamtim te kao dobro nasmijanog mirnog čovika ljubitelja motora itd. kad sam čuo tu stravičnu vijest ostao sam šokiran i sad se uvik sitim toga što ti se dogodilo prijatelju da tako nastupiš. Znam svi smo mi ljudi samo je pitanje sekunde da dođemo u takvo iskušenje. Kao što je tvoja frendica rekla molim dragog Boga za tebe kao i za ono malo stvorenje i tog čovika da sve bude uredu i da kazna bude što blaža te da se opet vidimo nasmijemo prisjetimo lipih vrimena. Neka te dragi Bog čuva i znaj bez obzira što god si napravio za mene si uvjek prijatelj toga se ne sramim, a za počinjeno naravno moraš odgovarati Žao mi je al živim u uvjerenju da će se to riješiti što bezbolnije", jedna je od poruka koje mu ostavljaju prijatelji na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo