zaprijetio časopisu / Predsjednik Francuske u tajnoj vezi s glumicom?

Image
Foto: UK Press/Press Association Images/RTL

Tjednik Closer je na svojoj internet stranici najavio u četvrtak kasno navečer posebno izdanje za sljedeći dan u kojem se 'u posebnom prilogu na sedam stranica otkrivaju fotografije veze šefa države i glumice'.

10.1.2014.
10:02
UK Press/Press Association Images/RTL
VOYO logo

Francuski predsjednik Francois Hollande, osuđujući 'nasrtaj na njegov privatni život', izjavio je da namjerava sudski goniti časopis Closer koji je najavio da će objaviti priču o Hollandeovoj vezi s glumicom Julie Gayet.

Govoreći u vlastito ime, a ne u svojstvu predsjednika republike, Francois Hollande 'osuđuje duboko nasrtaj na njegov privatni život na koji ima pravo kao i svaki građanin' dodajući da 'razmatra sljedeće korake, uključujući sudske, koje bi poduzeo protiv te objave' u Closeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj tračerski časopis napisao je da Francois Hollande (59) ima vezu s glumicom Julie Gayet (41), u prilogu od sedam stranica popraćenom fotografijama koji treba biti objavljen u petak.

Tjednik je na svojoj internet stranici najavio u četvrtak kasno navečer posebno izdanje za sljedeći dan u kojem se 'u posebnom prilogu na sedam stranica otkrivaju fotografije veze šefa države i glumice'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Closer na naslovnici objavljuje fotografiju predsjednika s naslovom: "Francois Hollande i Julie Gayet - predsjednikova tajna ljubav".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo