'HRISTOS SE RODI' / Premijer čestitao Božić pravoslavnim vjernicima

Image
Foto: PIXSELL

'U ovom kriznom razdoblju, blagdanske poruke mira i jedinstva još su potrebnije, kao podsjetnik da jedino zajedničkim snagama možemo napredovati, razvijati se i izgraditi Hrvatsku kao zemlju otvorenih mogućnosti za sve građane'.

4.1.2013.
14:40
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske ZoranMilanović uputio je u petak čestitku vjernicima koji slave Božić po julijanskom kalendaru.

"Svim građankama i građanima koji slave Božić prema julijanskom kalendaru čestitam blagdan Kristovog rođenja. Želim vam da ga provedete u toplini domova, okruženi najbližima, u radosti i veselju. U ovom kriznom razdoblju, blagdanske poruke mira i jedinstva još su potrebnije, kao podsjetnik da jedino zajedničkim snagama možemo napredovati, razvijati se i izgraditi Hrvatsku kao zemlju otvorenih mogućnosti za sve građane koji žele svojim radom pridonijeti njezinom prosperitetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jednom, u ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno, od srca vam čestitam uz poruku: Mir Božji, Hristos se rodi!", stoji u čestitki premijera Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo