konačno komentar na anketu / Premijer o padu rejtinga: To me ne zabrinjava! To me motivira!

Predsjednik SDP-a i hrvatski premijer Zoran Milanović poručio je kako ga ne zabrinjava pad rejtinga Vlade i stranke, nego da ga upravo to motivira.

8.10.2014.
19:27
VOYO logo

Šef SDP-a Zoran Milanović komentirao je prvi put pad rejtinga svoje Vlade, o čemu smo izvijestili jučer u RTL anketi.

Naime, prema toj anketi, HDZ je zadržao vrh ljestvice, a ispred SDP-a i Oraha. Tako HDZ početkom listopada bilježi izbor od 25,5 posto (prema 25,1 posto iz rujna, ali i 21,9 posto iz prošlogodišnjeg listopada).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP je drugi na ljestvici preferencija stranaka s izborom od 20,1 posto (prema 20,9 posto prije mjesec dana, odnosno 25,0 posto prije godinu dana).

Uz ove dvije stranke izborni prag na nacionalnoj razini prelazi još samo OraH, stranka Mirele Holy koja se učvrstila na trećem mjestu (ovaj put s izborom od 16,8 posto prema 13,9% iz rujna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrh ljestvice negativnog doživljaja hrvatskih političara četvrti mjesec zaredom drži Zoran Milanović, a ispred svog glavnog političkog rivala Tomislava Karamarka. Premijer i predsjednik stožerne stranke aktualne Vlade Z. Milanović najnegativniji je hrvatski političar za 32,1 posto hrvatskih građana (prošli mjesec 33,4%).

Tomislav Karamarko je drugi s ovomjesečnih 30,9 posto izbora (prema 31% iz rujna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je li zabrinut zbog pada popularnosti njegove stranke, šef SDP-a odgovara: "To nije istina. Vidjeli smo podatke na televiziji, ali to me ne zabrinjava, to me motivira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo