susreti s moćnicima / Premijer u elitnom društvu bodrio Vatrene

Image
Foto: Twitter

Premijer Zoran Milanović uoči otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva družio se s brazilskom predsjednicom Dilmom Rousseff i predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom. Utakmicu je pratio iz svečane lože u kojoj su bili smješteni predsjednici vlada i država, kao i glavni tajnik UN-a.

13.6.2014.
9:00
Twitter
VOYO logo

Uoči svečanog otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva u Sao Paulu, hrvatski premijer Zoran Milanović bio je na ručku koji je predsjednica Brazila Dilma Rousseff organizirala za sve šefove država i vlada koji su stigli na otvaranje Svjetskog nogometnog prvenstva.

Kratko se susreo i s predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom s kojim je razmijenio nekoliko rečenica. Njihova zajednička fotografija objavljena je na službenom Twitter profilu Vlade Republike Hrvatske. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U loži je sjedio pored čileanske predsjednice Michelle Bachelet, predsjednika Ekvadora Rafaela Correa, brazilske predsjednice Dilme Rousseff, šefa FIFA-e Sepp Blattera i glavnog tajnika UN-a Ban Ki-moona.

Milanović je u Brazil doputovao na poziv brazilske predsjednice Dilme Rousseff s kojom će u petak imati bilateralne razgovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
    Premijer Milanović s predsjednikom FIFA-e Seppom Blatterom uoči svečanog ručka s brazilskom predsjednicom Rousseff.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo