nije se ni budila iz kome / Preminula žena koju je poznanik izudarao kamenom po glavi

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Preminula je 34-godišnjakinja koju je u listopadu prošle godine kamenom po glavi izudarao poznanik kojem je posudila 20.000 kuna.

17.1.2014.
16:24
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon nepuna tri i po mjeseca u KBC Split na Jedinici intenzivnog liječenja preminula je 34-godišnja žena koju je poznanik izudarao po glavi u listopadu prošle godine na  na šetnici uz plažu Trstenik.

Kako piše Slobodna Dalmacija, djevojka se sve ovo vrijeme nije probudila iz duboke kome te je nažalost i preminula od posljedica ozljeđivanja. Policija je potvrdila da je zaprimila obavijest o smrti djevojke te da su je proslijedili Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu koje i vodi ovaj slučaj.

Podsjetimo, žena je od napadača zatražila da joj vrati 20.000 kuna koje mu je posudila te se zbog toga našla s njim 4. listopada na Trsteniku. Razjareni 37-godišnjak ju je tada izudarao kamenom težim od pola kilograma po glavi i ostavi ju ležati u lokvi punoj krvi.

Osim ozljeda glave na području potiljka, djevojka je zadobila i udarce s lijeve i desne stane u predjelu sljepoočnica, a osim teške traume mozga, zadobila je i lomove lubanje.

Njezin ubojica za čiji je identitet policija doznala istog dana od rodbine unesrećene uhićen je u Zagrebu dva dana poslije tog strašnog čina.

Trenutno se nalazi u istražnom zatvoru i djevojčina smrt će uzrokovati i promjenu kvalifikacije kaznenog djela koje će biti puno teže za počinitelja. Do sada se sumnjičio za pokušaj teškog ubojstva iz koristoljublja, a nakon djevojčine smrti kvalifikacija će biti puno ozbiljnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo