KOBNA PROMETNA NESREĆA / Preminuo i drugi policajac sa A4!

Image

Do nesreće je došlo kada je policajac koji je vozio službeno vozilo "škoda superb" naletio na stražnji dio teretnog vozila koje se kretalo u istom smjeru.

31.12.2012.
16:16
VOYO logo

I drugi policajac, koji je u petak teško stradao u smrskanom službenom policijskom automobilu u prometnoj nesreći na autocesti A4 kod Svete Helene, danas je preminuo u KB Dubrava, doznaje se iz zagrebačke policije.

Do nesreće je došlo kada je policajac koji je vozio službeno vozilo "škoda superb" naletio na stražnji dio teretnog vozila koje se kretalo u istom smjeru. Od siline udarca teretno je vozilo probilo zaštitnu ogradu A4 i prešlo na suprotni kolnički trak te se prevrnulo, a službeno policijsko vozilo u kojem se na mjestu suvozača nalazio danas preminuli 30-godišnji policajac, udarilo je u zaštitnu ogradu i zaustavilo se.

Na prevrnuti teretni automobil naletjela su dva osobna automobila. Na mjestu nesreće smrtno je stradao 42-godišnji vozač službenog policijskog vozila, dok su njegov danas preminuli kolega i putnica iz teretnog vozila teško stradali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo