'samo upiši kod' / Prevaranti mame naivne žene na klađenje putem SMS-a!

Image
Foto: Thinkstock/ILUSTRACIJA

Poruke ovog sadržaja ženama su došle s broja 098/9135636, a nakon kratkog istraživanja, došlo se do saznanja da je Bigbetworld friška kladionica koja je počela s radom u studenome prošle godine te da je registrirana na Malti

28.2.2015.
17:10
Thinkstock/ILUSTRACIJA
VOYO logo

Nekoliko Splićanki koje se nikada u životu nisu kladile, na svoje brojeve mobitela dobile su SMS poruke od kladionice Bigbetworld sljedećeg sadržaja:

"Liga prvaka je ušla u svoju nokaut fazu! Može li Bayer Leverkusen pobijediti favorizirani Atletico Madrid na svom stadionu? Kladi se na utakmice Lige prvaka na https://bigbetworld.com.hr i uzmi 80% Superpay Bonus na svoje dobitke! Otvori račun i upiši promo kod POBIJEDI i počni s klađenjem."

Žene koje su čule samo za farmaceutski div Bayer, samo zbog toga što im je nekada zatrebao neki lijek tog proizvođača, bile su šokirane porukom, prenosi Slobodna Dalmacija.

Poruke ovog sadržaja ženama su došle s broja 098/9135636, a nakon kratkog istraživanja, došlo se do saznanja da je Bigbetworld friška kladionica koja je počela s radom u studenome prošle godine te da je registrirana na Malti, u mjestu Sliema. Kontakt-brojevi ove kladionice postoje u Hrvatskoj, Srbiji, Njemačkoj i Malti.

Ana Čepić iz PU splitsko-dalmatinske rekla nam je da su analizirali poruke koje smo im poslali i da oni ne vide nikakve elemente kaznenog djela u tom postupanju kladionice.

Cijelu priču pročitajte ovdje!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo