Istukao bivšu suprugu? / Prijeti uhićenje odvjetniku Julije Timošenko

Image
Foto: globaltruth.net

Postupak protiv Serhija Vlasenka koji je postao glavni izvor informacija o zatvorenoj bivšoj premijerki jer je posjećuje u zatvorskoj bolnici, mogao bi zakomplicirati ionako krhke međunarodne razgovore o njezinu puštanju.

11.11.2013.
20:46
globaltruth.net
VOYO logo

Glavnoga odvjetnika zatvorene ukrajinske oporbene čelnice Julije Timošenko ispitao je državni odvjetnik i prijeti mu uhićenje jer se sumnja da je istukao bivšu suprugu, objavio je u ponedjeljak ured državnog odvjetnika.

Postupak protiv Sergija Vlasenka koji je postao glavni izvor informacija o zatvorenoj bivšoj premijerki jer je posjećuje u zatvorskoj bolnici, mogao bi zakomplicirati ionako krhke međunarodne razgovore o njezinu puštanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julija Timošenko osuđena je na sedam godina zatvora zbog zloupotrebe ovlasti, ali Europska unija drži da su i suđenje i presuda pokazatelj selektivnosti ukrajinskoga pravosuđa i traži da ona bude oslobođena prije 28. studenoga i potpisivanja trgovinskog sporazuma s Ukrajinom.

Europski pregovarači stižu u utorak u Kijev na još jedan krug pregovora o njezinu puštanju u Njemačku na liječenje bolesti kralježnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo