NESTALI OSMIJEH / Prikazan dugo iščekivani dokumetarac o Antoniji Bilić

Image

U nedjelju navečer na RTL Televiziji prikazan je jedan od najiščekivaniji dokumetarnih filmova ove godine - potresna priča o slučaju mlade Drnišanke Antonije Bilić.

2.12.2012.
23:43
VOYO logo

U dokumentarnom filmu autorica Ane Bulić i Vanje Kranic, reporterki RTL-a, prikazano je tko je bila djevojka iz zaseoka Kričke u šibenskom zaleđu - svjedočanstva njezinih prijatelja, učitelja i susjeda.

Kroz razgovor s istražiteljima i svjedocima mogli ste saznati sve o posljednjim Antonijinim trenucima te neumornoj potrazi za njezinim tijelom i dramatičnoj policijskoj istrazi u Hrvatskoj i BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reporterke RTL-a su u dokumetarnom filmu prvi put otkrile dijelove iskaza zatvorenika koji su dijelili ćeliju s danas nepravomoćno osuđenim ubojicom Draganom Paravinjom, kao i njegovih prijašnjih žrtava.

Najpotresniji su ipak bili razgovori s članovima obitelji Bilić i Paravinja, a njihove emocije i strahovi dokaz su da je ovaj slučaj iza sebe ostavio dvije potpuno uništene obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ključna poruka dokumentarca je, kako ističu njegove autorice, da sustav mora bolje funkcionirati i štititi svoje građane.

Više o svemu možete saznati na www.nestaliosmijeh.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo