HUMANITARNI POHOD MLADOG PRINCA / Princ Harry hoda Arktikom s ranjenicima

Image

Princ Harry doputovao je u središte Arktika gdje će u sklopu humanitarne akcije "Hodanje s ranjenicama" u pet dana prohodati stotinjak kilometara na temperaturama između minus 15 i minus 40 Celzijevih stupnjeva.

29.3.2011.
15:29
VOYO logo

OSLO - Princ Harry doputovao je u središte Arktika, norveški arhipelag Svalbard od kojeg će se polaziti na Sjeverni pol u sklopu dobrotvorne akcije.

Mlađi sin princa Charlesa i pokojne princeze Diane ipak neće do kraja, kako je ranije bilo najavljivano, sudjelovati u ekspediciji u korist udruge "Walking With the Wounded" (Hodanje s ranjenicima) koja pomaže vojnicima ozlijeđenima u ratovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ekipom će biti prvih pet dana i prohodati stotinjak kilometara na temperaturama između minus 15 i minus 40 Celzijevih stupnjeva.

Ostatak ekipe koja bi trebala doći do Sjevernog pola čine četiri vojnika teško ranjena u ratovima, od kojih je dvojici morala biti izvršena amputacija.
Njima će do Pola trebati četiri tjedna i nadaju da se će uspjeti ući u knjige rekorda kao prve hendikepirane osobe koje su to uspjele hodajući bez ičije pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo