AKCIJA ŠOK 3 / Pripuz prenoćio na policiji

Image

Bivši optuženik u slučaju "zločinačke organizacije" se sam javio policiji. Na obavijesnom je razgovoru bio u vezi s premlaćivanjem novinara Miljuša i poduzetnika Galinca.

30.12.2010.
11:55
VOYO logo

ZAGREB -  Nekadašnji optuženik u slučaju "zločinačke organizacije" Zoran Pripuz u srijedu navečer se dobrovoljno javio policiji u kojoj je proveo cijelu noć, a nakon obavijesnog razgovora u sklopu akcije "Šok 3" iza podneva je pušten na slobodu.

Glasnogovornik MUP-a Krunoslav Borovec potvrdio je da se Pripuz sinoć sam javio policiji, no nije želio otkriti o čemu su s njim policijski istražitelji razgovarali.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu iste akcije tragalo se i za Nikicom Jelavićem, ali on još uvijek nije dostupan policiji.

Policija je prije desetak dana pokrenula akciju "Šok 3" u kojoj je uhitila Đorđa Vuletića i Darka Dakića, zbog brutalnog premlaćivanja i pokušaja ubojstva novinara Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca 2008. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski istražitelji tada su razgovarali s velikim brojem osoba koje se povezuje sa zagrebačkim krim miljeom, a otkrilo se da su zainteresirani i za susrete s nekima od "dečkiju s Knežije", kako su u medijima nazvani Jelavić, Pripuz, Vuletić i drugi optuženici u slučaju "zločinačke organizacije". Postojanje takve organizacije tužiteljstvo nije uspjelo dokazati u sudskom postupku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo