DRAMATIČNE SNIMKE / Prodavač lopovu izbio pištolj iz ruke

Mladi je kradljivac upao u prodavaonicu mobitela i zatražio novac. Pomislio je da će jedna zaposlenica nazvati policiju pa je prema njoj ispalio metak. U tom ga je trenutku zaskočio vlasnik trgovine.

30.7.2010.
14:13
VOYO logo

Nadzorne kamere u jednoj prodavaonici mobitela u Chicagu snimile su dramatičan pokušaj pljačke tijekom kojeg je jedna žena ranjena.

U trgovinu je ušetao tamnoputi mladić te je vlasniku Mostafi Mohammadu pokazao pištolj, tražeći da mu da sav novac iz blagajne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mostafa je polako počeo vaditi novac, no pljačkaš je pomislio da radnica, koja je ukipljeno na drugom kraju dućana u društvu mušterije i njezine maloljetne kćeri promatrala što se zbiva, kani mobitelom nazvati policiju.

Uperio je pištolj prema njoj i ispalio metak, ranivši je u ruku, ali zatim ga je potpuno neočekivano Mostafa zaskočio i srušio na pod te je počelo hrvanje i otimanje za pištolj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik je u konačnici uspio izvojevati pobjedu te je u mladog pljačkaša uperio njegov pištolj, s namjerom da ga zadrži dok ne dođe policija.

No, plavci nisu bili pretjerano brzi pa je pljačkaš odlučio pobjeći. U tome je i uspio jer Mostafa nije imao hrabrosti pucati u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimke nadzornih kamera u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo