OGLAS

Projekt: Zeleno / RTL donirao sredstva udruzi Šapa u srcu: 'Jako nam puno znači svaka donacija'

Anica i njena obitelj spasili su stotine duša ostavljenih po kanalima i kontejnerima, zavezanih u šumi ili u vrećicama puštenim niz rijeku

12.11.2021.
7:00
VOYO logo

Mala kasica prasica i djelatnici RTL-a! Rezultat ove humanitarne akcije je puno sitih trbuščića. Ovoga puta, onih psećih.

Riječ je akciji u sklopu našeg društveno-odgovornog projekta Zeleno u kojoj su zaposlenici RTL-a, povodom Svjetskog dana zaštite životinja, prikupljali sredstva, a potom i donirali ogulinsku udrugu Šapa u srcu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anica i njena obitelj spasili su stotine duša ostavljenih po kanalima i kontejnerima, zavezanih u šumi ili u vrećicama puštenim niz rijeku. I za to su osim riječi 'hvala' zaslužili i našu pomoć.

"Jako nam puno znači svaka donacija, nijedna nije mala pogotovo ovako kad puno količinski dođe pa smo mirni sljedećih mjesec dva dana. Itekako puno znači pogotovo kad sad idemo u zimu i kad su hladniji dani njima treba apsolutno više hrane", kaže osnivačica udruge Šapa u srcu Anica Pribanić

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
održivi koncept /

U novom izdanju 'Zelenog savjeta' saznajte kako iskoristiti stare staklenke, ali i što sve ide u zelene spremnike

Image
održivi koncept /

U novom izdanju 'Zelenog savjeta' saznajte kako iskoristiti stare staklenke, ali i što sve ide u zelene spremnike

U krugu od stotinu kilometara nema druge udruge koja skrbi za napuštene životinje, a službeno ne postoji ni ovo sklonište jer već dvije godine pokušavaju zadovoljiti uvjete registracije kako bi postali službeno prihvatilište za pse i mačke.

"Uložili su puno sredstava. U te dvije godine je, također, udruga bila više puta pred gašenjem i s registracijom skloništa bi napokon imali nekakvu konstantu zbrinjavanja životinja u ovoj županiji", kaže Iva Kunac, producentica promo spotova na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na skrbi im je trenutno 90-tak pasa i 30-tak mačaka koje traže dom

"Božić ide, vrijeme za dobra djela. Zašto ne bi nekom pružili topli dom", kaže Anica. 

"Priliku imam da pozovem sve da maksimalno pomognu, udome, privremeno udome, doniraju, volontiraju. Što god da napravite, puno će im značit", kaže Ana Radišić, voditeljica RTL-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo to, da mali koraci vode do velikih djela, bila je i naša misao vodilja.

"Ne planiramo stati samo na ovoj akciji nego imamo u planu još mnoge druge i zapravo želimo pokazati kako se i ovim malim nekakvim akcijama i malim koracima može postići puno više nego što mislimo", kaže komunikacijski menadžer na RTL-u Dalila Žuklić i dodaje kako bi odjel komunikacija i marketinga mogao dobiti novog kolegu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Životinje itekako znaju razgovarati, ali samo pričaju s onima čije srce čuje.

Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo