idealna trenirka / Cijenite udobnost? Rješenje je muška trenirka

Image

Pripremili smo prijedloge koji će vam olakšati izbor

5.5.2022.
14:43
VOYO logo

Trenirke su trenutačno toliko popularne i poželjne da nema brenda koji se ne trudi razviti svoj upečatljivi stil u nadi da će baš njihov model biti ultimativni hit ove i svih idućih sezona. Trenirke su jedna od rijetkih dobrih stvari proizašlih iz nužne promjene životnog stila tijekom pandemije te su mnogi muškarci, kojima je trenirka bila novo iskustvo, shvatili kako ova jednostavna odjeća može biti i trendi i ležerna bez ulaganja pretjeranog napora. One su udobne, olakšavaju vam kombiniranje odjevnih predmeta, a s obzirom na razvoj sve kvalitetnijih tehnologija izrade materijala, podnose gomilu ciklusa pranja perilice rublja bez problema.

Kako izabrati onu pravu?

Ako ste krenuli u potragu za idealnom trenirkom, sigurno ste već primijetili da je izbor poprilično širok, što je sjajno, ali upravo stoga neće vam biti nimalo jednostavno donijeti odluku. Baš zato smo samo za vas pripremili prijedloge koji će vam olakšati izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekada smo trenirke oblačili samo tijekom onih dragocjenih trenutaka u danu kada smo se opuštali u okruženju doma ili ih navlačili za brzinsku šetnju kućnog ljubimca. Danas su one svakodnevica i nosimo ih baš svuda. Osim na posao i svečanosti, naravno.

U modi su vrećaste trenirke, ukrojene trenirke te sportski modeli koji su multifunkcionalni, a sve ih možete pronaći na Bolf.com.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrećaste trenirke muškarci vole jer pristaju svakoj građi tijela, a posebno dobro izgledaju ako imaju užu pasicu na nogavicama koje se mogu malo nabrati tek toliko da dopuste debelim sportskim čarapama da provire ispod njih. Koje god najdraže tenisice imali u svom ormaru, sigurni smo da će pristajati vašoj omiljenoj trenici, a ako želite, možete se i poigrati visokim tenisicama.

Ukrojene trenirke koje malo više prate liniju tijela pristaju većini građa tijela, ali ako imate jaka bedra, ne bi bilo loše da si date truda pa isprobate što više modela kako biste odabrali onaj pravi koji će vam idealno pristajati i neće vam biti preuzak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportska trenirka u koju je ugrađena superior tehnologija izrade materijala idealna je ako cijenite svoje slobodno vrijeme te ga rado popunjavate sportskim aktivnostima. Trenirke izrađene od materijala koji propuštaju znoj i dopuštaju njegovo isparavanje kako bi vam koža bila suha inovacija su koju svi sportaši izuzetno cijene, pa zašto ne biste i vi. Takvu trenirku možete nositi i na kavi s prijateljima i na sportskom terenu.

Muškarci vole trenirke jer u njima izgledaju sportski, cool kao da su redoviti posjetitelji teretane, a prije svega im je udobno. Win-win kombinacija, zar ne?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devedesete ne idu nikamo i drago nam je zbog toga

Duh prošlosti koji propagiraju “old school” odjevni komadi već je neko vrijeme u modi, a po svemu sudeći, vintage trenirke ostat će u trendu još dugo.

Od trenirki šuškavog materijala do kultnih trenirki popularnih 80-ih, pa i 90-ih – volimo sve te stilove koji s manjim dizajnerskim prilagodbama privlače pozornost na gradskim špicama i na modnim revijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimo realni, nema odjevnog komada koji je udobniji od trenirke i nema boljeg dizajna od onog koji volimo već desetljećima, bez obzira na to jesu li to trenirke s prugama ili dresovi s brojevima.

Tijekom 80-ih i 90-ih trenirke su bile sve popularnije i postale su dio popularne kulture. Od mode rave scene u Rotterdamu do hip-hop ikona poput Run DMC-a, trenirke su postale simbol odbacivanja elitizma i predstavljaju ulazak u subkulturu. Iako simbolika trenirke danas više nije toliko snažna, ipak moramo zahvaliti Eminemu i Diddyju koji su inspirirali današnje modne trendove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo