'Uhvati i kreni' / Electrolux usisavači najbolji su prijatelj čiste kuće!

Image
Foto: Electrolux

Besprijekorno čist dom osigurajte modelom koji će najviše odgovarati vašim navikama i načinu usisavanja!

13.7.2022.
15:31
Electrolux

Želite da vaša kuća bude čista, bez dlaka kućnih ljubimaca, nakupljenih mrvica i suvišne prašine? Riješite se alergena i nečistoća kako biste očuvali vlastito zdravlje, ali i zdravlje vaših ukućana. Uz moderne višenamjenske Electrolux usisavače usisavajte podove i ostale površine kao što su garniture i unutrašnjost automobila. U Electrolux ponudi dostupni su usisavači bez vrećice, kao i modeli usisavača s vrećicom. Odaberite model koji će najviše odgovarati vašim navikama i načinu usisavanja te osigurajte besprijekorno čist dom. 

Izvanredne performanse

Electrolux štapni usisavači dizajnirani su kako biste ih koristili s iznimnom lakoćom. Zahvaljujući funkciji “Uhvati i kreni” usisavač je za tren spreman za usisavanje, bez izvlačenja kabla i traženja utičnice. Štapni usisavač Pure Q9 ima iznimnu usisnu snagu koja se ne smanjuje čak niti kada je spremnik pun.* Iako je Electrolux usisavač vrlo snažan, ne proizvodi veliku količinu buke. Možete usisavati bez ometanja ukućana jer poseban ručni dizajn usisavača značajno smanjuje buku. 

Baterija Electrolux usisavača traje čak do 55 minuta kako biste mogli nesmetano usisati cijeli dom odjednom. Nakon što ste gotovi s usisavanjem valjak četke možete očistiti samo jednim pritiskom gumba i ukloniti sve dlake i vlakna s lakoćom. 

Image
Foto: Electrolux
Image
Foto: Electrolux

Zaboravite na traženje utičnice prilikom usisavanja

Dosta vam je povlačenja kablova po kući i neprestanog mijenjanja utičnica prilikom usisavanja prostorija? Učinite usisavanje jednostavnijim i praktičnijim uz štapni, ručni ili robotski usisavač koji ne sadrži kabel, već bateriju koja omogućuje da usisavate bilo gdje bez potrebe za traženjem utičnice. 

Visina štapnog usisavača omogućuje da usisavate bez nepotrebnog saginjanja koje može izazvati bolove u leđima. Sadrži odvojivi ručni nastavak koji je moguće koristiti za usisavanje viših površina koje su inače teško dostupne. Electrolux Pure Q9 štapni usisavač ističe se po modernom i elegantnom dizajnu koji je moguće smjestiti u bilo koji kutak doma nakon korištenja. Ne sadrži vrećicu, već je nakupljenu prašinu i smeće moguće izbaciti pritiskom na gumb koji otvara spremnik za prašinu. Sadrži odvojivi valjak četke koji je moguće očistiti od dlaka vrlo jednostavno.  

Kako biste s lakoćom očistili teško dostupne površine ili povišene predmete, tu su ručni usisavači. Idealan su izbor za čišćenje automobila, garniture, stolova i drugih površina. Možete ih kupiti posebno, a uz kupnju štapnog usisavača dobivate ga već ugrađenog u uređaj. 

Image
Foto: Electrolux
Image
Foto: Electrolux

Za sve one koji žele da ih dočekaju čisti podovi i kad nisu kod kuće tu je robotski usisavač Purei9. Moguće ga je uključiti dok niste kod kuće putem Electrolux aplikacije uz upravljanje područjima koje je potrebno očistiti. 3D Vision pregled sastoji se od lasera i kamere koji mapiraju prostoriju, uz istovremeno skeniranje položaja namještaja i ostalih objekata kako bi detektirao predmete koji se nalaze na podu te im se maksimalno približio kako bi što detaljnije očistio pod. 

Trinity Shape robota omogućuje dublje prodiranje u kutove i rubove te ispod namještaja kako bi prostor bio još čišći. Dodatna prednost robotskog usisavača je što se može samostalno vratiti u postaju za punjenje nakon što detektira nižu razinu baterije te se ponovno automatski uključuje nakon što se napuni i dovršava ostatak posla. 

Jednostavno čišćenje i održavanje 

Nakon usisavanja, usisavač je potrebno očistiti i spremiti. Electrolux  usisavači bez vrećice čiste se na lak i brz način odvajanjem spremnika za prašinu. Nakon što se nakupljena prašina isprazni, iz spremnika je moguće izvaditi perivi filter i isprati ga sa spremnikom te ostaviti da se suši 24 sata, nakon čega se ponovno može vratiti u spremnik.  

Image
Foto: Electrolux
Image
Foto: Electrolux

S druge strane, ako preferirate usisavače s vrećicom, tu je Pure D9 koji sadrži  visokoučinkovitu sintetsku vrećicu S-bag® Ultra Long Performance kapaciteta 5 litara koja osigurava čišći dom s izuzetnom usisnom snagom. Pokazivač na usisavaču upozorava kad je vrijeme da se zamijeni vrećica i filter kako se vi ne biste morali brinuti o tome. Mekani kotačići ovih usisavača štite podove od grebanja kako bi oni ostali zaštićeni i čisti.  

Electrolux usisavači opremljeni su svim dodacima koji vam mogu zatrebati, a postaju velika pomoć prilikom čišćenja. Određeni nastavci pomažu da dosegnete teže dostupna mjesta u kući ili stanu, dok su drugi namijenjeni čišćenju određenih materijala i predmeta, kao što npr. četka za tvrde podove omogućuje visokoučinkovito čišćenje svih vrsta tvrdih podova poput pločica, drva, linoleuma, mramora itd. 

Prilikom odabira modela Electrolux usisavača koji će najviše odgovarati vašim potrebama uzmite u obzir veličinu prostora i učestalost usisavanja. Razmislite koje funkcije, odnosno karakteristike usisavača najbolje odgovaraju vašim potrebama. Ako imate kućnog ljubimca, odličan odabir za vas bio bi štapni usisavač s posebnim dodacima za uklanjanje dlaka i ugrađenim ručnim usisavačem. Ako nemate dovoljno vremena za usisavanje, robotski usisavač idealan je za vas. Bez obzira na to što trebate, Electrolux u svom širokom izboru ima usisavač koji će vam pomoći održavati svoj dom besprijekorno čistim. 

*izmjereno sa spremnikom za prašinu napunjenim normiranom DMT prašinom (standardno testiranje), sukladno standardima IEC 5.1, 5,7 i 5.9 za postavku maks. Snage 

** Ručni dizajn smanjuje zvučnu snagu za polovicu. Tiši za 3 dB(A) u odnosu na konvencionalni ručni usisavač, primjerice ERGORAPIDO ®, izmjereno prema standardu ISO 3743. 

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti