U RIJEČKOM EXPORTDRVU / Interaktivna izložba "Mali princ: Putovanje" produžena je do 15.9.2022.

Image
Foto: Promo

Potrebno je samo poželjeti uskočiti u priču i odlučiti se na putovanje

27.6.2022.
15:15
Promo
VOYO logo

S velikim zadovoljstvom, a ponukani mnogobrojnim upitima s dolaskom ljeta i lijepog vremena, organizatori jedne od najljepših izložbi za male i velike najavljuju da će vrata riječkog Exportdrva biti otvorena i tijekom ljeta i to sve do 15.9.!

Ovoga proljeća u Rijeci je otvorena interaktivna izložba „Mali princ: putovanje“, nadahnuta kultnim književnim djelom francuskog književnika i pilota Antoinea de Saint-Exupéryja. Njegova knjiga „Mali princ“ već generacijama služi kao inspiracija djeci i onima malo starijima pa slobodno možemo reći da je jednako aktualna danas kao i prije osamdeset godina, kada je prvi puta ugledala svjetlo dana. Na stvaranje je potaknula mnoge filmaše, dramaturge, animatore i razne druge umjetnike koji su na temelju Malog princa stvarali vlastite umjetničke svemire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Baš kako priča teče u knjizi, tako i projekt jedinstvene interaktivne izložbe o magičnom putovanju Malog princa svakog posjetitelja vodi na put s njegovog vlastitog planeta. Na svom putovanju posjetitelj obilazi asteroide na kojima sreće različite likove i u konačnici se „vraća kući“, na svoj planet – Zemlju.

Kroz svaku razinu, posjetitelj je doveden u niz situacija u kojima ima mogućnost odabira sudjelovanja stavljajući se u pozicije likova iz knjige koji su tema i izložak te kroz promatranje i sudjelovanje stvoriti vlastitu priču i sjećanje o putovanju svemirom Malog princa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Potrebno je samo poželjeti uskočiti u priču i odlučiti se na putovanje.

Izložba u riječkom Exportdrvu, zahvaljujući brojnim upitima posjetitelja željnih putovanja, produžena je sve do 15.9.2022. i zato vas još jednom pozivamo da se pridružite ovom nesvakidašnjem putovanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve informacije o izložbi, ulaznicama te radnom vremenu možete pronaći na web stranici Mali princ, Facebook stranici Mali princ te Instagram stranici.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo