Udobnost i praktičnost / Savršen san uz odgovarajući krevet

Image
Foto: Promo

Prilikom odabira kreveta potrebno je obratiti pozornost na nekoliko čimbenika

1.6.2022.
12:15
Promo
VOYO logo

Prosječan čovjek provede trećinu svog života spavajući, zbog čega je izuzetno važno odabrati krevet koji će najbolje odgovarati vašim osobnim potrebama i željama. Osim spavanja, krevet je mjesto na kojem većina provodi i mnogo vremena čitajući ili gledajući televiziju. Zato je odabir odgovarajućeg kreveta važna odluka koja će utjecati na vaše zdravlje i raspoloženje.

Prilikom odabira kreveta potrebno je obratiti pozornost na nekoliko čimbenika kao što su veličina spavaće sobe u koju ćete smjestiti krevet, kvaliteta materijala, udobnost kreveta, mogućnost dodatnog opremanja te stil uređenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udobnost i praktičnost je bitna

U širokoj ponudi Lesnine možete birati između klasičnih, zidnih i boxspring kreveta. Za vječne klasičare najbolji odabir je klasičan krevet za koji možete odabrati odgovarajući okvir, madrac i podnicu. Uz određene modele moguće je kupiti i ladicu, koja će vam omogućiti dodatan prostor za odlaganje. U nju odložite plahte, deke ili jastuke koji će vam uvijek biti nadohvat ruke.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Ako želite spavati na povišenom birajte Boxspring krevet. On se sastoji od tri komponente: postolja, madraca i nadmadraca. Više razina čini ovaj krevet odličnim izborom za sve one koji vole dodatnu udobnost. Njima ne treba podnica jer imaju sanduk s džepićastom jezgrom na koju se postavlja madrac. Madraci Boxspring kreveta  najčešće su deblji u odnosu na madrace kod klasičnih kreveta, pružajući dodatnu udobnost prilikom spavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boxspring krevet svojom kombinacijom postolja s integriranim oprugama, madracem s opružnom jezgrom i nadmadracem pruža izuzetnu udobnost spavanja kao u hotelskoj sobi. Čelične opruge madraca prilagođavaju se težini tijela, rasterećujući pojedine zone tijela te osiguravajući zdravo spavanje. Čelik je čvrst i postojan materijal koji se polako zagrijava i polako hladi, otporan je te dugo zadržava svoju elastičnost.

U Boxspring krevet se isplati uložiti jer ima dug vijek trajanja. Bolje provodi zrak jer ne sadrži lesonit i klasične podnice. Anatomska podrška kreveta rasterećuje tijelo, kako biste se kvalitetnije odmorili. Visina ovih kreveta omogućuje lakše lijeganje i ustajanje, pritom umanjujući pritisak na zglobove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

U slučaju da tražite krevet koji će uštedjeti prostor, a istodobno prostoriju učiniti organiziranijom, odličan izbor za vas je zidni krevet. Osim u spavaću sobu, moguće ga je smjestiti i u dnevni boravak ili gostinjsku sobu. Idealno je rješenje za goste kojima želite priuštiti kvalitetan odmor. Lako ih je sklopiti nakon korištenja i vratiti u prvotni položaj. Prilikom sklapanja kreveta, ležeća površina se preklapa, dok se madrac, jastuk i poplun učvršćuju remenima. Nakon što se sklopi, krevet izgleda kao komoda ili ormar.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Pronađite idealnu dimenziju i boju kreveta

Spavaća soba trebala bi biti oaza mira i sreće. Jedan od glavnih elemenata namještaja kojeg pritom trebate odabrati je krevet. Bez obzira na veličinu prostorije moguće je naći idealnu veličinu kreveta koja će upotpuniti prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve ljubitelje minimalističkog stila, neutralne nijanse kreveta poput bijele, crne, sive, bež ili boje hrasta odličan su izbor za gotovo svaki interijer.  U interijer u kojem želite stvoriti dojam razigranosti, savršeno će se uklopiti krevet u žarkim bojama kao što su zelena ili ljubičasta. Smeđa, antracit ili tamnoplava boja uvest će toplinu i eleganciju u prostoriju.

Izdržljivost kreveta

Možete birati između drvenih, metalnih i tapeciranih okvira kreveta raznih dimenzija. Drveni krevet izrađen je od prirodnih materijala koji su poznati po svojoj ekološkoj kvaliteti. Metalni kreveti su s druge strane izdržljiviji i mogu podnijeti veća opterećenja. Otporni su na habanja i puknuća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučite li se za tapecirani krevet, on može biti presvučen tekstilom ili kožom. Tekstil čini ovaj krevet mekanim i ugodnim, a odgovarajući madrac pretvara ga u idealno mjesto za odmor. Lesnina nudi širok izbor kreveta, raznih vrsta, dimenzija i boja tako da će svatko pronaći idealan za sebe.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo