SAMOSTALNO ČISTI PODOVE / Uvijek čista kuća uz robotski usisavač: Uštedite vrijeme uz Electrolux robotski usisavač

Image
Image
20.5.2022.
9:57
VOYO logo

Dosta vam je trošenja vremena na čišćenje podova? Želite sjesti i opustiti se, dok istovremeno netko obavlja čišćenje umjesto vas? Robotski usisavač samostalno čisti podove kuće bez vaše prisutnosti. Uključite ga putem aplikacije dok ste na poslu ili putovanju i dočekajte kuću čistom. Odstranjuje i mikro-prašinu tako da će zrak u prostoriji uvijek bili filtriran i svjež. Uštedite vrijeme uz Electrolux robotski usisavač.

3D Vision sustav pregledavanja

Electrolux robotski usisavač s 3D Vision pregledom sastoji se od lasera i kamere koji mapiraju prostoriju, uz istovremeno skeniranje položaja namještaja i ostalih objekata. Robotski usisavač detektira predmete koji se nalaze na podu i zaobilazi ih, uz maksimalno približavanje predmetima kako bi što detaljnije očistio pod. Nema potrebe za pomicanjem predmeta kako bi pod bio očišćen. Usisavanje je jednostavno i brzo, uz vrhunske rezultate očišćenih čišćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Trinity Shape™ oblik za besprijekorno čišćenje

Trokutasti oblik robotski usisavača čisti svaki kutak vašeg doma, uključujući i teško dostupna mjesta poput kutova i rubova. Tanak dizajn robot usisavača omogućuje mu čišćenje površina ispod kreveta, ormara, sofa i ostalog namještaja. Ne trebate se više saginjati kako biste očistili teško dohvatljive površine niti odmicati namještaj prilikom čišćenja podova.

Robotski usisavač ne prepoznaje prepreke niti kod pragova visine do 22 mm, koje prelazi uz pomoć Electrolux ClimbForceDrive tehnologije. Na ovaj način može očistiti cijelu kuću, bez potrebe za prenošenjem robot usisavača iz jedne prostorije u drugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravljajte robotom putem aplikacije

Uključite robota dok ste na poslu ili putovanju i dočekajte čiste podove. Aplikacija Wellbeing omogućuje bežično upravljanje područjem čišćenja prostorije i rasporedima čišćenja robota. Nakon što odaberete vrijeme čišćenja i prostoriju koju želite očistiti, putem aplikacije možete pratiti kretanje robot usisavača.

Robot se kreće u smjeru kvadratnog spiralnog uzorka, započevši od vanjskih rubova prema unutarnjim. Na ovaj način cijeli prostor je detaljno očišćen, bez nepotrebnih čestica prašine i smeća na podovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ECO način rada/usisavanje

ECO način čišćenja smanjuje potrošnju energije i razinu buke prilikom čišćenja. Uživajte u tišini dok vaš robotski usisavač obavlja posao.

Nakon što detektira nižu razinu baterije, može se samostalno vratiti u postaju za punjenje. Potrebno mu je dva sata da se napuni nakon čega se ponovno automatski uključuje i dovršava ostatak posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Electrolux usisavači dostupni su u sivoj, tamno plavoj i zlatnoj boji.

Image
Image

Usisavač bez vrećice

Produljena bočna četka robotskog usisavača namijenjena je čišćenju tvrdih površina i moguće ju je odstraniti prilikom čišćenja tepiha, dok otvor s donje strane sakuplja čestice prašine i smeća te ih pohranjuje u plastični spremnik. Spremnik se otvara pritiskom na gumb te se lagano vadi prilikom samog pražnjenja. Nema nepotrebnog kupovanja i mijenjanja vrećica niti prosipanja sadržaja vrećice prilikom njenog mijenjanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ultra filtracijski sustav filtrira 99,9 % mikro-prašine, osiguravajući dotok čistog zraka. Robotski usisavač idealan je za osobe koje imaju kućne ljubimce i osobe sklone alergijama, ali i sve one koje uživaju u čistom domu.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo