FUSION WORLD MUSIC FESTIVAL / Veliki interes za novi festival: uskoro rasprodane povoljnije ulaznice za Fusion u Splitu!

Image

Novi svjetski glazbeni događaj okupit će 22. i 23. srpnja na jednom mjestu više od 20 najtraženijih glazbenih imena iz zemlje i regije

23.6.2022.
10:42
VOYO logo

Prvo izdanje novog splitskog Fusion World Music Festivala dugo će se pamtiti. Interes za spektakl je velik i organizatori potvrđuju – traži se ulaznica više. Tako će povoljnije ulaznice uskoro biti rasprodane, a nakon toga će biti dostupne po nešto višim cijenama.

Novi svjetski glazbeni događaj okupit će 22. i 23. srpnja na jednom mjestu više od 20 najtraženijih glazbenih imena iz zemlje i regije, što je najveći broj naših zvijezda koje će nastupiti na zajedničkom megastageu. Sve će pratiti samo najbolje što svjetska produkcija u ovom trenutku ima za ponuditi. U dva dana festivala na splitskom Parku mladeži posjetitelji će imati prilike doživjeti čak 16 koncerata, odnosno osam koncerata po večeri. Svaki od izvođača nastupit će minimalno 45 minuta, a na festivalu se očekuje više od 50 tisuća ljudi koji će pjevati do ranih jutarnjih sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu večer 22. srpnja posjetitelji će moći uživati u nastupima Saše Matića, Voyagea & Nuccija i drugih, dok će druge večeri, između ostalih, pozornicu zapaliti Gibonni i Prljavo Kazalište.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo