trendy modne kombinacije / Za dugo, toplo ljeto: Ovo su najvruće kombinacije torbi i cipela koje ćemo nositi!

Image
Foto: Promo

Svrati do najbliže Deichmann poslovnice i pronađi svoju savršenu ljetnu kombinaciju cipela i modnih dodataka

5.7.2022.
13:07
Promo
VOYO logo

Jedva smo dočekali dolazak pravog ljeta i sada želimo iskoristiti duge, tople dane za nošenje neodoljivih, trendy modnih kombinacija. Niti jedan look nije potpun bez odgovarajuće kombinacije cipele i torbica, a mi smo u Deichmannu pronašli ove 4 neodoljive ljetne kombinacije.

Viva ljeto!

Za ležerno ljetno izdanje, tu su prirodni materijali i otkačeni boho detalji! Natikače su naša omiljena ljetna obuća jer nude udobnost, izgledaju sjajno i pomažu nam da elegantno preskočimo sve ljetne zamke poput oblutaka na plaži ili skliskih kamenih ulica. Ležernu kombinaciju s natikačama potpuno smo zaokružili praktičnim ruksakom, a pritom nismo sigurni jesmo li ikada vidjeli ovako simpatičan model poput crvenog, pletenog ruksaka s dodatkom veselih resica. Uz dodatak lepršavog topa otvorenih ramena, midi suknje i šešira, vaše boho izdanje bit će potpuno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Romantično i prirodno

Teško možemo zamisliti obuću koja više asocira ljeto od modela cipela s platformama od prirodnih materijala. Kombinacija prirodne bež boje i plavog tekstila nas podsjeća na sve one fotorafije zalazaka sunca u Grčkoj, pa ako i vi poželite unesti duh mediterana u svoju svakodnevnu kombinaciju, posegnite za ovim nosivim komadima. Cipele smo kombinirali s trendy modelom okrugle torbe u jednako atraktivnoj kombinaciji boja, a koju ćete zbog veličine podjednako poželjeti nositi na posao kao i na plažu. Teško da može ljetnije od ovog!

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Za djevojke u pokretu

Ako si ovog ljeta udobnost odlučila staviti na prvo mjesto, u Deichmannu izaberi neke od atraktivnih platnenih tenisica. Lagane tenisice najbolja su alternativa otvorenoj obući kada ti je potrebna veća razina potpore, jer se u ovakvoj prozračnoj obući tvoja stopala neće pregrijavati, a bit ćeš spremna za duge šetnje i obavljanje svih dnevnih obaveza. Mi smo se odlučili za upečatljivu kombinaciju u boji ciklame, pa smo klasičnom modelu tenisica dodali modernu torbicu za nošenje na ramenu koju ćeš u Deichmannu pronaći u više trendy nijansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Izlazak koji se pamti!

Vruće ljetne večeri dodatno začini kombinacijom nude štikli i torbice sa zanimljivim detaljima. Na prvi pogled radi se o klasičnoj kombinaciji, ali uzbudljivi monokromatski zaokret i kombiniranje tekstura čini ovu kombinaciju posebnom i dostojnom najvrućeg ljetnog tuluma. U Deichmannu ćeš pronaći velik izbor najtraženijih sezonskih modela salonki i sandala s visokom potpeticom, kao i velik izbor modnih dodataka za baš sve prigode.

Image
Foto: Promo
Image
Foto: Promo

Svrati do najbliže Deichmann poslovnice i pronađi svoju savršenu ljetnu kombinaciju cipela i modnih dodataka. Deichmann je broj 1 lokacija za kupovinu svih modela obuće koje ćeš trebati ovog ljeta!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo