4D hijaluronska krema / Zahvaljujući ovoj kremi više vam neće trebati puder i korektor

Image

Možete li zamisliti da biste umjesto kreme protiv bora, hidratantne kreme, korektora, podloge za make up ili pudera i noćnih krema koristiti samo jedan proizvod? E, sad je to moguće!

13.9.2022.
6:00

Trenutno najpoželjnija krema za podmlađivanje lica Lux-Factor 4D Hyaluron, koja je u rekordnom roku već impresionirala više od 14 600 Hrvatica, može sve. Djeluje već nakon 2 tjedna korištenja, učinkovito zaglađuje bore i tanke linije oko očiju, usta i čela, što je nemoguće izbjeći nakon 30. godine.

Koju kremu od bora preporučuju i stručnjaci? 100% prirodna krema koja se pobrine da je koža dobro navlažena i sprječava njeno isušivanje. Osim što je možete koristiti i ujutro i navečer, služi i kao izvrsna baza za trajni make-up. Zaboravite na ogromnu količinu pudera i dosadno prikrivanje svih nedostataka lica korektorom, što samo pogoršava stanje vaše kože. S vama ćemo u nastavku članka, podijeliti i mišljenje specijalistice za kožu i dermatologiju, koja kaže, da krema 4D Hyaluron ima najbolju kombinaciju prirodnih sastojaka.

Zašto je obožavamo?

Image
Image

Priuštite si najbolje sastojke koji su dio 4D hijaluronske kreme i nakon samo 2 tjedna upotrebe vaša će koža biti bez mana, pomlađena i blistava. Puder i korektor postat će stvar prošlosti. Koži lica vraća svježinu i mladenački izgled te učinkovito zaglađuje bore, a sadrži i visokokvalitetno bademovo ulje koje prirodno njeguje stanice kože, potiče njihovu funkciju i tako poboljšava strukturu kože i osigurava joj ravnomjeran tonus.

Kako djeluje?

Mikromolekularne mase aktivnih sastojaka u kremama protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron prodiru u dublje slojeve kože, biotičkim djelovanjem u međustaničnim membranama, ispunjavaju bore kože iznutra prema van. S time pružaju prirodni efekt botoksa i mladolik izgled kože. Patentirana 4D hijaluronska formula s provjerenim sastojcima potiče prirodni proces regeneracije epiderme, a idealna kombinacija aktivnih sastojaka štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja, pa je uz redovitu uporabu 4D hijaluronske kreme koža zategnuta i blistava.

Image
Image

Također je preporučuju stručnjaci

Nina Šurbek Fošnarič, magistra farmacije: "Prirodna patentirana 4D formula protiv bora u kremi Lux-Factor omogućuje intenzivan prijenos aktivnih sastojaka u kožu i prodire u dublje slojeve. Zbog toga  se i duboke i izražajne bore očito smanjuju nakon prvog nanošenja kreme. Lux-Factor 4D hijaluronska krema klinički je testirana i ima odgovarajuće certifikate i ne uzrokuje nuspojave. Također je koristim za njegu lica i toplo je preporučujem svima koji žele zdraviji i mlađi izgled kože! "

Image
Image

Lidija – (My little Zagreb)

''Ne vjerujem kad kažu da je ljepota prolazna. Mislim da ljepota žene raste zajedno s njezinim godinama. Ona je u srcu, u očima, u energiji koju isijava. Dolazi iznutra, ali i izvana. Lagala bih kad bih rekla da ne njegujem svoju ‘ljepotu’. Od nedavno njegujem kožu lica Lux Factor 4D Hyaluron kremom protiv bora i jako sam zadovoljna njezinim učinkom. Već nakon mjesec dana korištenja je moja koža postala mekša i sjajnija. Krema se brzo upija i odlična je podloga za make up.''

Image
Image

Da li bi i vi željeli isprobati kremu za podmlađivanje Lux-Factor 4D Hyaluron, a nemate povjerenja u kupovanje preko interneta?

Ne trebate brinuti, brend Lux-Factor je toliko uvjeren u kvalitetu svog proizvoda, da ako s kremom ne bi bili zadovoljni u roku 30 dana, oni će vam ponuditi povrat novca. Upravo sada je možete dobiti po promocijskog cijeni s čak 50 posto popusta, naručiti možete na www.luxfactor.com ili preko telefonskog broja: 01 330 93 65.

Image
Image

POSEBNA UGODNOST SAMO ZA ČITATELJICE PORTALA

Darujemo vam čak 15% dodatnog popusta na cijeli iznos kupovine. Iskoristite kod: VIJESTI15 i kupite kremu po najnižoj mogućoj cijeni. Ali pazite, akcija je vremenski ograničena i vrijedi samo do subote, 1. listopada. Možete naručiti preko telefona broj 01 330 93 65 ili preko internet stranice www.luxfactor.com

Image
Image
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje