težak napad / Propucan lezbijski par, jedna djevojka preminula

Image

Stravičan zločin dogodio se u Teksasu. Naime, dvije djevojke koje su bile u vezi su propucane. Jedna je preminula uslijed ranjavanja, dok se druga bori za život.

27.6.2012.
7:56
VOYO logo

Nakon što je u petak 25-godišnjak u Zagrebu brutalno pretukao dvije lezbijke, u Teksasu su dvije djevojke, koje su bile u vezi, prostrijeljene  zbog svoje seksualne orijentacije.

Naime, 19-godišnja Mollie Judith Olgin i njezina djevojka, 18-godišnja Mary Christine Chapa,pronađene su u okolici Portlanda na jugu Teksasa s prostrjelnim ranama. Jedna djevojka je uslijed ranjavanja preminula, dok se druga bori za život.

Kako ne pronalaze drugi motiv, policajci sumnjaju kako je ovaj napad motiviran seksualnom orijentacijom djevojaka.

"U ovakvim slučajevima uvijek sumnjamo da je seksualna orijentacija žrtava jedan od mogućih motiva za napad, ali do sada nismo uspjeli utvrditi direktnu povezanost", kazao je šef policije u Portlandu, Randy Wright.

Zločin se dogodio u petak ujutro, a u nedjelju je održano bdijenje za preminulu djevojku. Prijatelji para potvrdili su kako su one bile u vezi pet mjeseci te da su bile drage, otvorene i uvijek spremne pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo