KUPANJE U FEKALIJAMA / Psića pokupio mlaz u WC školjci

Umjesto u vodi, tjedan dana star koker španijel okupao se u fekalijama. Četverogodišnjak ga je htio okupati mlazom iz vodokotlića, no psić mu je ispao iz ruku te je završio u kanalizaciji.

15.6.2009.
19:47
VOYO logo

LONDON - Četverogodišnjak iz Londona prošetao je u nedjelju svog tjedan dana starog štenca. Kako se maleni koker španijel prilikom trčkaranja vrtom uprljao, dječak Daniel Blair krenuo ga je okupati.

No, taj je pothvat odlučio obaviti u WC školjki. Pustio je vodu, ali mlaz je, umjesto da ga otušira, psića povukao u kanalizaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danielova je majka čula tužno cviljenje te je pozvala vatrogasce. Oni nisu mogli učiniti ništa, pa su pozvali djelatnike tvrtke "Dyno-Rod", specijalizirane za odčepljivanje odvoda, koji su uz pomoć posebne kamere utvrdili da je psić odvučen čak 18 metara od kuće.

Susjede su zamolili da do daljnjega ne puštaju vodu, kako pas ne bi bio odbačen do glavnog odvodnog kanala. U odvod su zatim gurnuli sajlu kojom su potaknuli psića da priđe bliže poklopcu šahta te su ga u konačnici, još prljavijeg nego što je bio nakon šetnje, izvukli na sigurno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daniel je rekao da mu je žao te je obećao da više neće kupati psa u WC školjci. Malenom koker španijelu na kraju su dali ime Dyno, prema imenu tvrtke čiji su ga zaposlenici spasili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo