a tako ga lijepo dočekaše / Pukla ljubav? Putin kaznio Srbiju smanjenjem isporuke plina!

Image
Foto: AP Images

Vučić je, kako tvrde izvori lista Danas, odbio potpisati jamstva da će Srbija do ožujka vratiti taj dug, jer smatra da je taj Putinov zahtjev neumjesan, s obzirom na činjenicu da Rusija preko Naftne industrije Srbije (NIS) zarađuje u Srbiji.

31.10.2014.
9:58
AP Images
VOYO logo

Predsjednik Ruske Federacije VladimirPutin odlučio je Srbiji smanjiti isporuku plina za 28 posto, javlja srpski list Danas.

Putin je tu odluku, naime, donio nezadovoljan ishodom posjeta Beogradu, jer je srpski premijer AleksandarVučić odbio potpisati protokol kojim se regulira vraćanje duga za ruski plin do ožujka sljedeće godine, u iznosu od oko 200 milijuna dolara.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL


Premijer je, kako tvrde izvori lista Danas, odbio potpisati jamstva da će Srbija do ožujka vratiti taj dug jer smatra da je taj Putinov zahtjev neumjesan, s obzirom na činjenicu da Rusija preko Naftne industrije Srbije (NIS) zarađuje u Srbiji.

Nezadovoljan odbijanjem premijera da potpiše protokol o vraćanju duga u sljedeća četiri mjeseca, Putin je dva dana nakon posjeta Srbiji, odlučio smanjiti isporuku plina za trećinu od ukupnih dogovorenih količina.

Aleksandar Vučić je o svemu ovome obavijestio članove Vlade Srbije na posljednjoj sjednici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo