DIVLJAČKI OBRAČUN / Pula: Pored ceste se izboli noževima

Iz još nejasnih razloga muškarac (55) i žena (33) izboli su se noževima u Puli, pored ceste prema Banjolama. Liječnici su ženu našli kako leži u lokvi krvi nasred ceste.

30.8.2009.
12:50
VOYO logo

PULA - Na Premanturskoj cesti u Puli u nedjelju prijepodne noževima su se izboli 55-godišnji Mladen Z. i 33-godišnja Ester C. iz Pule. Krvavi obračun dogodio se na jednom poljoprivrednom imanju uz cestu prema Banjolama.

Oko čega su se posvađali i tko je koga prvi počeo bosti, još nije utvrđeno, ali liječnici su ih na mjestu događaja oboje zatekli teško ozlijeđene i okrvavljene. Ambulantnim su vozilom prebačeni u pulsku Opću bolnicu gdje se doznaje da je Ester kritično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno se može čuti da je Mladen iz nekog razloga htio zaklati Ester, a da mu je ona uzvratila, no istražni sudac na mjestu događaja nije htio ulaziti ni u kakve detalje zločina dok policijski očevid ne završi. Na teren je stiglo nekoliko policijskih ekipa, uključujući i specijalce, koji češljaju područje u potrazi za noževima.

Kada su se odazvali pozivu građana, liječnici Hitne pomoći Ester su našli kako krvava leži na cesti, a Mladen je također u krvi sjedio u njezinoj blizini. Na asfaltu se mogu vidjeti još uvijek svježi tragovi krvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo