OPERIRAN NA REBRU / Ranjenom navijaču (29) stanje se pogoršalo

Image

Neslužbeno se doznaje da je 29-godišnjak, koji je ranjen iz policijskog pištolja, dobio sepsu te mu je stanje iznimno teško.

5.5.2010.
12:28
VOYO logo

ZAGREB - Navijaču u dobi od 29 godina, koji je u subotnjim neredima nakon utakmice između Dinama i Hajduka na Maksimiru, pogođen metkom iz policijskog pištolja, u srijedu se ujutro stanje pogoršalo pa je u KBC-u Zagreb podvrgnut hitnoj operaciji.

Neslužbeno se doznaje da je 29-godišnjak dobio sepsu te da mu je stanje iznimno teško. On je u bolnicu prebačen u subotu nakon nereda na stadionu i oko njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je u skupini huligana koji su oko 22 sata napali policijsko vozilo. Prema službenom izvješću, 29-godišnjak se naguravao s policajcem koji je u ruci držao repetirani pištolj koji je slučajno opalio. Metak je 29-godišnajaka pogodio u trbuh.

No, kako tvrde brojni očevici, koji su se javljali na internetskim forumima, policija je ranjenog mladića privela u IV. policijsku postaju i takvoga ga zadržala naredna dva sata. On se navodno žalio na jake bolove i tvrdio da mu je loše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U policiji kažu kako nisu mogli znati da je navijač ranjen. Objasnili su kako iz rane nije krvario te da su Hitnu pozvali tek kad je navijač rekao da mu je pozlilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo