pronađeno njih više od 400 / Četiri mjeseca nakon što su svijet obišle grozne fotografije masakra u Buči, pokopano 15 žrtava. Neidentificirani

Image
Foto: Shutterstock

Na svaki grob postavljen specifičan marker te ako DNA analizom utvrde identitete ubijenih, obitelji će dobiti mogućnost da svoje bližnje dostojno pokopaju

10.8.2022.
8:51
Shutterstock
VOYO logo

Četiri mjeseca nakon što su se Rusi povukli iz Buče, mjestu gdje je otkrivena masovna grobnica i mjestu za koje se vjeruje da je počinjen masakr nad ukrajinskim stanovništvom, pokopano je 15 žrtava.

Kako javlja Reuters, vlasti u Buči govore kako od njih 15, 14 nije moglo biti identificirano jer imali su rane od vatrenog oružje u predjelu glave i prsa. Osim toga, navode, svi su imali i tragove mučenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuli su kako je na svaki grob postavljen specifičan marker te ako DNA analizom utvrde identitete ubijenih, obitelji će dobiti mogućnost da svoje bližnje dostojno pokopaju.

Prema posljednjim informacija, a to su one iz travnja, gradonačelnik Buče rekao je kako su u Buči pronađena 403 tijela. Optužili su Ruse za zločine, no ovi to demantiraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo